Arvot

Hyvyys

Me uskomme, että hyvää kannattaa tehdä. ”Pimeyttä ei voi poistaa, mutta valoa voi aina lisätä.” (Viktor Frankl)

Kunnioittava kohtaaminen

Jokainen ihminen – myös oma itse – tulee kohdata kunnioittavasti ikään, kykyihin, elämäntilanteeseen, sukupuoleen, rotuun, uskontoon tai vakaumukseen katsomatta. Olemme täysin erottamaton osa luontoa. Kunnioitus luontoa kohtaan ja sen moninaisuuden suojeleminen on arvokasta ja välttämätöntä. Kunnioitamme myös meitä edeltäneitä sukupolvia. Menneisyydestä oppien luomme uutta.

Oman tien ja merkityksen löytäminen

Jokainen ihminen on arvokas ja merkityksellinen. On lupa etsiä ja löytää. Haluamme tarjota mahdollisuuden pysähtyä, hiljentyä, etsiä suuntaa ja oman näköistä elämää, huolehtia hyvinvoinnista, kartuttaa voimavaroja ja taitoja sekä löytää myös tapoja palvella maailmaa.

Yhteisöllisyys ja osallisuus

Tulevaisuutta ei rakenneta yhden ihmisen voimin. Toimimme vahvasti yhteistyössä kumppaneiden ja ympäröivän elinpiirin kanssa. Yhteisöllisyys ja osallisuus luovat hyvinvointia ja turvaa radikaalisti muuttuvassa maailmassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: