Me

.

Voimakat on syntynyt ilosta. Me kolme olemme istuneet saman työpaikan kahvihuoneessa parantamassa maailmaa. Tiet erkanivat, mutta jotain jäi hersymään. Kunnes elokuussa 2020 Kauppakeskus Kaaren Coffee Housessa lausuttiin syntysanat yhteiselle visiolle. Sittemmin sille annettiin voima-akkojen yhteispäätöksellä nimeksi Voimakat.

Arjessa olemme edelleen työterveyshuollon ammattilaisia. Haluamme tehdä työmme rautaisella ammattitaidolla, mutta myös sielukkaasti ja rakkaudella. Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuksia parantavaan kohtaamiseen itsen, toisten ja luonnon kanssa.

Emme ole yksin, emmekä edes kolmisin. Upeat yhteistyökumppanimme takaavat, että kurssitarjontaa on avarakatseisesti ja laajalla skaalalla tieteen, taiteen ja henkisyyden alalta.

Mottonamme ovat Viktor Franklin sanat:

Pimeyttä ei voi poistaa, mutta valoa voi aina lisätä!

Ja Anumarin sanoin olemme tulenkantajat, kunnes tulee kantajat!

Näytä sivut

Anu Ahmäjärvi

Anun haave hirsiseinäisestä kahvila-kurssikeskuksesta oli alkuräjähdys, josta syntyi Voimakat.

Hän on lempeästi hymyilevä kodinhengetär sekä rautainen ja sitkeä yrittämisen ammattilainen, joka pyöritti viidentoista vuoden ajan kondiittorina Sokerileipuri Aleniusta Kaivopuistossa. Nykyisin hän työskentelee työterveyshoitajana, mutta yrittäjyys on edelleen osa arkea. Hän pyörittää Life-kauppaa sekä tekee ravintoneuvontaa. Hän on myös kahvakuulaohjaaja.

Anu leipoo maailman parasta pullaa, joten kyllä se hirsiseinäinen kahvila on saatava!Katja Rontu

Katja pitää huolen siitä, että kirjanpito pysyy tiukoissa raameissa. Hersyvä nauru sen sijaan saa läikkyä.


Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on img_20210105_202139_407.jpg

Katja on säihkyväsieluinen kirjanpitäjä ja talouspäällikkö, joka kaipasi ihmisläheisempään työhön ja opiskeli sairaanhoitaja-terveydenhoitajaksi. Nykyisin hän työskentelee työterveyshoitajana. Hän on ollut perustamassa Espoon Pelastakaa lapset ry:tä. Hän on myös tehnyt jalkahoitajan ja kosmetologin töitä.

Haaveena Katjalla on Tantric Life Coach-opinnot ja hänen haaveensa toteutukoon!

Anumari Karlsson

Anumari rakastaa kahviloissa istumista ja kursseilla käymistä, joten kahvila-kurssikeskus on lähes onnen tyyssija, ja kurssikeskus ilman kahvilaakin mahtava juttu!

Anumari (Ansku) on innostuva ja innostava monitoiminainen. Hän on työskennellyt lääkärinä sairaalassa, terveyskeskuksessa ja yli kaksitoista vuotta työterveyshuollossa. Hän on ollut perustamassa ja vetämässä lastensuojelulaitosta nuorille päihteidenkäyttäjille Pohjois-Savossa ja vastasi perhetyöstä. Lisäksi hän on seksuaalineuvoja, luontoyhteysohjaaja (ja kohta kouluttaja), toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, äänimalja- ja sointukylpyohjaaja sekä kuppari.

Anumari elää haavetta todeksi toimimalla talkkarina ja kurssivastaavana Kanta-Hämeen Voimakat-tilassa eli Voimakattilassa Tehdasvillalla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: