Kurssit ja tapahtumat

Kurssit ja sointukylvyt järjestetään Tehdasvillan Voimakat- tilassa – tuttavallisemmin Voimakattilassa – Merventie 5 (3.krs), 13720 Hattula. Tehdasvilla on reippaan kivenheiton päässä Parolan juna-asemalta. Ulkokurssit/-valmennukset toteutetaan Kvakkulassa Rimmilässä, Renkajärven rannalla, jonne julkista liikennettä ei ole. Kyyti järjestyy tarvittaessa Hämeenlinnasta.

Vuoden 2022 aikana Voimakat rönsyilee kursseja pitämään myös Lempäälän luontaiskylpylään, Frantsilaan sekä Valamoon.

Tapahtuman tiedot –linkeistä pääset tarkempiin kurssien kuvauksiin.

Kaikkien kurssien, tapahtumien ja valmennuksien osalta ilmoittautumiset (jollei toisin mainita!):

voimakat@gmail.com tai 0402203999.

Tehdasvillan tila on avara ja turvavälit saadaan toteutumaan hyvin, kun ryhmäkoot on rajoitettu. Maskeja tarjolla ja niitä käytetään suositusten mukaisesti. Osan kevät-kesän kursseista siirsimme koronatilanteen vuoksi myöhempään ajankohtaan. Toivotaan että syksy 2021 ja kevät 2022 toteutuvat suunnitellusti.

Jos et löydä kurssitarjonnastamme mieleistä kurssia, voit esittää toivomuksia. Ja toiveesi saattaa toteutua.

Lämpimästi tervetuloa!

Marraskuu 2021

La 6. – su 7.11. Kurkkulaulun alkeet, Sauli Heikkilä, taiteen maisteri, Suomen kurkkulaulajat ry:n puheenjohtaja http://www.kurkkulaulu.fi

Tapahtuman tiedot

La 13.11. Maalaa sisimpäsi sävyt – intuitiivista maalausta, Maikki Nuorala, Art Intuition Hehkuva http://www.maikkinuorala.com

Tapahtuman tiedot> Ilmoittautuminen suoraan Maikille!

To 18.11. Täydenkuun rumpupiiri klo 18-20.30, Juha Kivinen

Lisätietoa Juhan rumpupiireistä -> Ilmoittautuminen linkin kautta suoraan Juha Kiviselle!

Pe 19. – su 21.11. & la 11. – su 12.12.2021 Luontoyhteysohjaajakoulutus, Rimmilässä Villa Mutterissa, Juha Kivinen, MBA, Henkinen valmentaja, LCF Life Coach, erä- ja luonto-opas ja luontoyhteysohjaajakouluttaja www.henkinenopas.fi & Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja, jolla on vuosien kokemus päihteiden käytöllä oireilevien nuorten kuntouttavasta toiminnasta http://www.voimakat.com

Tapahtuman tiedot

To 25.11. Soundful Yinjooga klo 18-19.30, ohjaajana Helianne Ruotsalainen, Soundful yinjooga-ohjaaja, Cidesco- kosmetologi, koulutettu hieroja, äänimaljahoitaja, sointukylpyohjaaja, hierontakouluttaja sekä havahdu – kotihoitolan ja pienen joogastudion omistaja Riihimäeltä. www.havahdu.fi

Soundful yinjooga-tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga-asanoissa. Hinta: 29 euroa (käteisellä, kortilla)

-> Ilmoittautuminen suoraan Heliannelle info@havahdu.fi tai viestillä 0451427188

Joulukuu 2021

To 2.12. Meditaatio- ja sointukylpyilta klo 18-19.30, Ansku ja Jansku Karlsson.

Ilta alkaa lyhyellä virikepuheella, jonka jälkeen on ohjattu meditaatio, joka jatkuu sointukylpynä. Äänimaljojen, sadekepin, gongin ja koshien äänivärähtelyt auttavat sinua rentoutumaan, päästämään irti kiireestä ja arkihuolista. Et tarvitse mitään kokemusta meditaatiosta. Voimakattilassa on joogamatot, fleeceviltit ja tila olla juuri sellaisena kuin olet. Ovimaksu 20 e (käteinen tai kortti). Ilmoittautuminen Anskulle voimakat@gmail.com tai 0402203999

La 4.12. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022 /ryhmä 2 jatkuu

Su 5.12. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022 / ryhmä 1 jatkuu

La 11. – su 12.12. Luontoyhteysohjaajakoulutus jatkuu

To 16.12. Soundful Yinjooga klo 18-19.30, Helianne Ruotsalainen http://www.havahdu.fi

Soundful yinjooga-tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga-asanoissa. Hinta: 29 euroa (käteisellä, kortilla)

-> Ilmoittautuminen suoraan Heliannelle info@havahdu.fi tai viestillä 0451427188

Ke 21.12. Talvipäivän seisauksen rumpupiiri klo 18-20.30, Juha Kivinen

Lisätietoa Juhan rumpupiireistä -> Ilmoittautuminen linkin kautta suoraan Juhalle!

Tammikuu 2022

Su 9.1. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022/ryhmä 1 jatkuu

To 13.1. Soundful Yinjooga klo 18-19.30, Helianne Ruotsalainen http://www.havahdu.fi

Soundful yinjooga-tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga-asanoissa. Hinta: 29 euroa (käteisellä, kortilla)

-> Ilmoittautuminen suoraan Heliannelle info@havahdu.fi tai viestillä 0451427188

Pe 14.1. – su 16.1. Uupumuksesta uuteen alkuun – kurssi lääkäreille, Lempäälän luontaiskylpylässä (www.lempaalanluontaiskylpyla.fi), Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja http://www.voimakat.com

Tapahtuman tiedot

Ti 18.1. Rumpupiiri klo 18-20.30, Juha Kivinen

Lisätietoa Juhan rumpupiireistä> Ilmoittautuminen suoraan Juhalle!

To 20.1. Akkainpiiri 50+ klo 17.30-20.30, Amita Lehti, Akkainväen perustaja

Akkainväki on yli 50-vuotiaiden naisten voimaantumisliike, joka järjestää naispiirejä ja naisten viikonloppuja. Eheytyminen ja voimaantuminen tapahtuu kun nainen saa tukea sisariltaan ja voi tulla näkyväksi itselleen ja muille.

Tapahtuman tiedot tarkentuvat myöhemmin. Ilmoittautumiset suoraan Amitalle!

La 22.1. Johdanto suomalais-ugrilaiseen shamanismiin, Juha Kivinen – Henkinen valmentaja, luonto- ja eräopas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus).

Tapahtuman tiedot -> Ilmoittautuminen suoraan Juhalle!

Su 23.1. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022/ryhmä 2 jatkuu

La 29.1. Unihengitys & didgeridoo-kurssi, Marketta Manninen, Hoitava Hengitys HB ® -menetelmän kehittäjä sekä Buteyko-ohjaaja http://www.hoitavahengitys.fi

Tapahtuman tiedot

Helmikuu 2022

La 5.2. Perhekonstellaatio, Amita Lehti

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

Su 6.2. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022 jatkuu/ryhmä 1 jatkuu

Ke 16.2. Rumpupiiri 18-20.30, Juha Kivinen

Lisätietoa Juhan rumpupiireistä> Ilmoittautuminen suoraan Juhalle!

To 17.2. Sounful yinjooga klo 18-19.30, Helianne Ruotsalainen http://www.havahdu.fi

Soundful yinjooga-tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus. Äänimaljoja soitetaan keholla edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga-asanoissa. Hinta: 29 euroa (käteisellä, kortilla)

-> Ilmoittautuminen suoraan Heliannelle info@havahdu.fi tai viestillä 0451427188

Ke 23.2. Akkainpiiri 50+ klo 17.30.20.30, Amita Lehti

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

Su 27.2. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022/ryhmä 2 jatkuu

Maaliskuu 2022

La 5. -su 6.3. Rummunvalmistuskurssi, Teija Stolt http://www.korpinsulka.fi

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

Su 13.3. Perhekonstellaatio, Amita Lehti

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

Pe 18. -su 20.3. Näkevä rakkaus – parikurssi voimauttavan valokuvan menetelmin Lempäälän luontaiskylpylässä, Anumari ja Jani Karlsson

Tapahtuman tiedot

Su 20.3. Kevätpäivän tasauksen rumpupiiri klo 18-20.30, Juha Kivinen

Lisätietoa Juhan rumpupiireistä> Ilmoittautuminen suoraan Juhalle!

Ke 23.3. klo 17.30-20.30 Akkainpiiri 50+, Amita Lehti

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

To 24.3. Soundful Yinjooga klo 18.19.30, Helianne Ruotsalainen http://www.havahdu.fi

Pe 25. – su 27.3. Sielukas sinä, intuitiivisen kirjoittamisen viikonloppukurssi Frantsilassa, kirjailija, tunne- ja sanataideohjaaja Laura Paloheimo & Anumari Karlsson

Tapahtuman tiedot

Huhtikuu 2022

La 9.4. Perhekonstellaatio, Amita Lehti

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

Su 10.4. Syndyzet ja vedyzet – johdatus äänellä itkemiseen, Susanna Lendiera, Karjalaisen perinteen kantaja, uskontotieteilijä, kuvataiteilija, diplomoitu itkuvirsiperinteen opettaja (Äänellä Itkijät ry:n jäsen), ammattiluontovalokuvaaja sekä Johannes Setälä-Keskuksen johtaja ja pääopettaja. Lisäksi hän on neljän lapsen äiti.
www.johannessetalacentre.fi

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

To 14.4. Soundful Yinjooga klo 18-19.30, Helianne Ruotsalainen http://www.havahdu.fi

Pe 15.4. Rumpupiiri klo 18-20.30, Juha Kivinen

To 21.4. Akkainpiiri 50+, Amita Lehti

La 23.-su 24.4. Rumpu & polkuni, Teija Stolt ja Ansku Karlsson

Tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin!

Elokuu 2022

Pe 19.-su 21.8. Uupumuksesta uuteen alkuun Valamossa, Anumari Karlsson

Tapahtuman tiedot

Menneet tapahtumat:

Tammikuu 2021

To 28.1. klo 18-19 Sointukylpy, jossa väreilevät tiibetiläiset äänimaljat, kristallimaljan, koshit, sadekeppi ja gongi. Sointukylpyohjaajana Anumari Ansku Karlsson. Ilmoittautumiset etukäteen. Hinta 15 e.

La 30.- su 31.1. Reikin alkeet,  FT, fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvist www.johannablomqvist.com

Helmikuu 2021

La 6. – su 7.2. Rummunrakentamis-ja rummutuskurssi, rummunrakentaja Teija Stolt www.korpinsulka.fi

To 11.2 klo 18-19 Sointukylpy, Ansku

Pe19.2 klo 18-19 Sointukylpy, Ansku, hinta 15e/hlö

La 27.2. Sielukas sinä – intuitiivisen kirjoittamisen kurssi/SIIRRETTY KESÄLLE/SYKSYLLE 2021, päivämäärä auki, kirjailija, sana- ja tunnetaideohjaaja Laura Paloheimo www.laurapaloheimo.com              

Tapahtuman tiedot

Maaliskuu 2021

La 6.3. Uneton Hattulassa – uniretriitti, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaaja Anumari Ansku Karlsson 

Su 7.3. Johdatus pohjoiseen luonnontajuun, myyttiseen maailmankuvaan ja itämerensuomalaiseen perinteeseen, Susanna Lendiera, FM (uskontotiede, ekologia ja evoluutiobiologia), perinnelaulaja, itkijä, ammattiluontokuvaaja sekä Johannes Setälä – keskuksen perustaja ja pääopettaja www.johannessetalacentre.fi

La 13.3. Uupumuksesta uuteen alkuun, Anumari Karlsson

Huhtikuu 2021 /kaikki kurssit siirretään

La 10.4. Tunnetaideterapia-tuokio/ SIIRRETTY, päivämäärä auki, Heidi-Maija Salonen, sosionomi (AMK), Tunnetaideterapiaohjaaja (TTT), omaishoidon kokemusasiantuntija ja vaatetusalan artesaani www.tunnetunne.fi

Tapahtuman tiedot

Su 25.4. alkaen/huhti-kesäkuun 2021 ajan Löydä yhteys – yksilö (tai porukka-) valmennukset ulkotiloissa (3 tuntia), Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaaja. Ota yhteyttä ja sovitaan aika ! Lisää valmennuksesta

Toukokuu 2021

Su 2.5. Uupumuksesta uuteen alkuun, Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, äänimalja-sointukylpyohjaaja

Tapahtuman tiedot

La 8.5. Matkalla minuksi – kirjoituskurssi, yhteensä kaksi kokoontumiskertaa, Laura Paloheimo, kirjailija, tunne- ja sanataideohjaaja http://www.laurapaloheimo.com

Tapahtuman tiedot

To 13. – su 16.5. Löydä yhteys – luontoyhteysohjaajakoulutus, Kirkkonummen Enkelikartanolla, Riitta Wahlström & Anumari Karlsson

Riitta on psykologi, kasvatustieteen lisensiaatti ja hänellä on vuosikymmenten kokemus ympäristö- ja kansainvälisyyskasvatuksesta. Riitasta lisää Taiga-instituutin sivuilla: www.elisanet.fi/taiga & Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja, jolla on vuosien kokemus päihteiden käytöllä oireilevien nuorten kuntouttavasta toiminnasta

Tapahtuman tiedot

La 15.5. Johdatus henkiseen perintöömme, suomalais-ugrilaiseen shamanismiin ja kannustyöskentelyyn, Juha Kivinen, MBA, Henkinen valmentaja, LCF Life Coach, erä- ja luonto-opas ja luontoyhteysohjaajakouluttaja http://www.henkinenopas.fi / ILMOITTAUTUMINEN SUORAAN JUHALLE!

Tapahtuman tiedot

Su 16.5. Viisaus & Voima Minussa – Luontaiset kykysi vaivattomaan muutokseen, Juha Kivinen / ILMOITTAUTUMINEN SUORAAN JUHALLE!

Tapahtuman tiedot

La 22.5. Epikriisistä eliksiiriin – luovan kirjoittamisen kurssi lääkäreille, kirjailija, toimittaja, kirjoittamisen opettaja Niina Hakalahti http://www.niinahakalahti.fi

Tapahtuman tiedot

Su 23.5. Kumppanina viisas keho – työpaja, Kaisa Kuurne, sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, arkkityyppisen työskentelyn ohjaaja, joogaopettaja, kirjailija, runoilija https://www.facebook.com/tmikaisakuurne & http://www.kasvutahto.fi

Tapahtuman tiedot

Kesäkuu 2021

Pe 4. -su 6.6. Chakrapolku, Inderjit Kaur Khalsa, joogaopettaja, elokuvaohjaaja ja kirjailija sekä Kundaliinijooga Helsinki – joogakoulun perustaja www.inderjitkaurkhalsa.com

Tapahtuman tiedot -> tapahtuma siirtyy syksylle 2021, ajankohta vielä auki!

Su 13.6. Hengittämällä hyvä olo -workshop, MinnaMaarit Lahti, akupunktio- ja äänimaljahoitaja, jooga- ja meditaatio-opettaja, Jooga23:n perustaja http://www.luxbonitas.com

Tapahtuman tiedot -> tapahtuma siirtyy loppukesään/syksylle 2021, ajankohta vielä auki!

La 19.6. Embodying Nature® – transsitanssi ja arkaainen laulu/ULKOKURSSI Rimmilässä, Gabriela Ariana, kehoterapeutti, ekologinen taiteilija, tanssi- ja joogaopettaja, perinnelaulaja, esivanhempien ja luonnon perinnetiedon kantaja ja opettaja, siirtymäriittien taitaja mm. saattohoitaja, perinteinen pre- ja postpartum hoitaja www.juurakonvoima.com

Tapahtuman tiedot /Kurssi on täynnä, mutta jonoon voi ilmoittautua!

Su 20.6. Matkalla minuksi – kirjoituskurssi, Laura Paloheimo, kirjailija, tunne- ja sanataideohjaaja http://www.laurapaloheimo.com

Tapahtuman tiedot -> tapahtuma siirtyy loppukesään/syksylle 2021, ajankohta vielä auki!

Heinäkuu 2021

La 10.7. Kehotar – naisten voimapäivä, ULKOKURSSI Rimmilässä, Anumari Karlsson & Tuisku Koskela, kätilö-sairaanhoitaja, joka on käynyt voimauttavan valokuvan perusteiden teoriaopinnot menetelmän kehittäjän Miina Savolaisen ohjauksessa. Tuiskusta lisää: https://tuiskuphotography.fi

Tapahtuman tiedot

Su 11.7. Kehotar – naisyrittäjien voimapäivä, ULKOKURSSI Rimmilässä, Anumari Karlsson & Tuisku Koskela https://tuiskuphotography.fi

Tapahtuman tiedot

17.-18.7. & 6-8.8. Löydä yhteys – luontoyhteysohjaajakoulutus, Tehdasvillalla ja Rimmilässä, Juha Kivinen, MBA, Henkinen valmentaja, LCF Life Coach, erä- ja luonto-opas ja luontoyhteysohjaajakouluttaja www.henkinenopas.fi & Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja, jolla on vuosien kokemus päihteiden käytöllä oireilevien nuorten kuntouttavasta toiminnasta

Tapahtuman tiedot

Elokuu 2021

La 14.8. Oma voimakoru – hopeakorukurssi, koruseppä Tuija Suutarinen, Thuja Design http://www.koruseppa-tuija-suutarinen.com/ -> Kurssi siirtyy keväälle 2022?

La 21.-su 22.8. Rummunvalmistuskurssi, Teija Stolt, rummunrakentaja, koulutettu hieroja, rentoutusvalmentaja ja luontaishoitaja www.korpinsulka.fi

Tapahtuman tiedot

To 26.8. Makramee aloittelijoille, ULKOKURSSI Rimmilässä, Janette Koskinen, hyvinvointivalmentaja ja käsityöläinen https://www.facebook.com/JKKoukussa/ -> Kurssi peruttu!

Su 29.8. Uupumuksesta uuteen alkuun, ULKOKURSSI Rimmilässä, Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, seksuaalineuvoja, äänimalja- ja sointukylpyohjaaja

Tapahtuman tiedot

Syyskuu 2021

La 4. – su 5.9. Oma rumpu & polkuni, Teija Stolt, rummunrakentaja, koulutettu hieroja, rentoutusvalmentaja ja luontaishoitaja
www.korpinsulka.fi & Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, äänimalja- ja sointukylpyohjaaja

Tapahtuman tiedot -> Kurssi siirtyy, uusi ajankohta 23.24.4.2022!

La 11. – su 12.9. Reiki 2 – jatkokurssi, Johanna Blomqvist, FT, fyysikko, energiahoitaja http://www.johannablomqvist.com

Tapahtuman tiedot -> Kurssi siirtyy keväälle 2022!

Pe 17.9. – la 18.9. Näkevä rakkaus – parikurssi voimauttavan valokuvauksen menetelmin, Anumari & Jani Karlsson

Jani Karlsson on vuosikymmeniä valokuvausta harrastanut psykologi ja Anumari on työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, joka on käynyt Voimauttavan valokuvauksen perusteet – koulutuksen,

Tapahtuman tiedot

Su 19.9. Hyvinvointia hengityksestä – työpaja, Tanja Reijomaa, holistiseen hoitamiseen erikoistunut koulutettu sky-/ekokosmetologi, Hoitava hengitys -ohjaaja, kalevalainen jäsenkorjaaja, aromahoitaja, aromaterapeuttiopiskelija, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja http://www.bloomington.fi

Tapahtumat tiedot /peruttu!

Ke 22.9. Syyspäivän tasauksen rumpupiiri klo 18 – 20.30, Juha Kivinen, Luontoviisauden valmentaja/Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus) http://www.henkinenopas.fi

Lisätietoa Juhan rumpupiireistä -> Ilmoittautuminen linkin kautta suoraan Juhalle!

La 25. – su 26.9. & pe 8. – su 10.10. Luontoyhteysohjaajakoulutus, Tehdasvillalla ja ULKOKURSSINA Rimmilässä, Juha Kivinen, MBA, Henkinen valmentaja, LCF Life Coach, erä- ja luonto-opas ja luontoyhteysohjaajakouluttaja www.henkinenopas.fi & Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaajakouluttaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, sointukylpyohjaaja, jolla on vuosien kokemus päihteiden käytöllä oireilevien nuorten kuntouttavasta toiminnasta

Tapahtuman tiedot

Lokakuu 2021

La 2.10. Sydämeni tuoksu – unityöskentely&parfyymipaja, Hanna Sulander, luova uniohjaaja, kirjallisuusterapiaohjaaja, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori & Tanja Reijomaa, aromahoitaja, diplomiaromaterapeuttiopsikelija, ekokosmetologi www.bloomington.fi

Tapahtuman tiedot

Pe 8. – su 10.10. Luontoyhteysohjaajakoulutus jatkuu

Su 17.10. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022 (4 tapaamista: 17.10.2021, 5.12.2021 ja 9.1.2022, 6.2.2022), Laura Paloheimo, kirjailija, tunne-ja sanataideohjaaja http://www.laurapaloheimo.com & Anumari Karlsson, Voimakat. Yksi tapaamisista sisältää Vihatyöskentely-pajan, jossa ohjaajana Jari Koponen, työnohjaaja, vihakouluttaja ja -valmentaja http://www.jarikoponen.fi

Tapahtuman tiedot

Ke 22.10. Täydenkuun rumpupiiri klo 18 – 20.30, Juha Kivinen, Luontoviisauden valmentaja, erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus) http://www.henkinenopas.fi

Lisätietoja Juhan rumpupiireistä -> Ilmoittautuminen linkin kautta suoraan Juhalle!

La 23.10. Johdatus henkiseen perintöömme, suomalais-ugrilaiseen shamanismiin ja kannustyöskentelyyn, Juha Kivinen, Luontoviisauden valmentaja, erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus) http://www.henkinenopas.fi

https://www.henkinenopas.fi/johdanto-samanismiin/ -> Ilmoittautuminen linkin kautta suoraan Juhalle!

Su 24.10. Sielukas sinä – intuitiivinen matka kirjoittaen 2021-2022 (4 tapaamista: su 24.10.2021, la 4.12.2021 ja su 23.1.2022, su 27.2.2022), Laura Paloheimo, kirjailija, tunne-ja sanataideohjaaja http://www.laurapaloheimo.com & Anumari Karlsson, Voimakat. Yksi tapaamisista sisältää Vihatyöskentely-pajan, jossa ohjaajana Jari Koponen, työnohjaaja, vihakouluttaja ja -valmentaja http://www.jarikoponen.fi

Tapahtuman tiedot

Su 31.10. Parantajan arkkityyppi – kurssi lääkäreille, Kaisa Kuurne, sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, arkkityyppisen työskentelyn ohjaaja, joogaopettaja, kirjailija, runoilija https://www.facebook.com/tmikaisakuurne & http://www.kasvutahto.fi ja Anumari Karlsson, työterveyslääkäri, luontoyhteysohjaaja, seksuaalineuvoja, toiminnallisen ryhmätyön ohjaajaa http://www.voimakat.com

Tapahtuman tiedot /Kurssi siirtyy!

%d bloggaajaa tykkää tästä: